Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری آریا- سیلواین سارل، محقق و سرمایه گذار بیت کوین، در مقاله ی اخیری که منتشر کرده اولین شرط ورود به دنیای ارزهای دیجیتال   را  انگیزه داشتن برای یادگیری بیش تر می دانند.

سیستم آموزشی سنتی احتمالا ذهن شما را اسیر یک شیوه خاص تفکر کرده است. شما در این سیستم هرگز نکته خاصی در مورد پول یا اقتصاد نیاموختید، همه چیز در سیستم آموزشی به گونه ای پیش می رود که در مورد این قبیل مسائل، به طور کامل ناآگاه بمانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس باید مشتاق یادگیری و مطالعه باشید. برای مثال شاید شما هم به خاطر داشته باشید زمانی که ایلان ماسک اعلام کرد که از ارزهای دیجیتال برای خرید خودروهای تسلا پشتیبانی نمی کند ورق ها برگشت و افرادی که بدون دانش خاصی وارد بازارکریپتوکارنسی شده بودند بیشتر سرمایه خود را از دست دادند.

پکیج آموزشی صفرتاصد ارزهای دیجیتال با تدریس استاد مرادی

آدام مرادی فردی ست که پس از این وقایع به سراغ یادگیری اصولی این بازار می رود و بعد از سال ها تجربه آموزش رمزارزها را در وب سایت اوآموز شروع می کند.

شما هم می توانید با تحلیل نمودارها و سیگنال های به دست آمده با موفقیت مشغول ترید ارزهای دیجیتال شوید کسب سود کنید. اما همه این ها مستلزم این است که دوره های آموزشی ارزهای دیجیتال را پشت سر گذاشته باشید.

احتمالا با یک جستجوی ساده در فضای مجازی با پکیج های آموزشی ارزهای دیجیتال متعددی روبرو شده اید. و ممکن است در انتخاب بهترین گزینه دچار سردرگمی شده باشید. متاسفانه بسیاری از آن ها پکیج هایی هستند که فاقد پشتوانه علمی هستند و توسط افرادی ارائه شده اند که حتی تجربه کافی حضور در این بازار را ندارند.

از میان سه نوع ترید " روزانه" ، " اسکالپینگ" ، و "سویینگ" آدام مرادی ترید سویینگ را مطمئن ترین روش ترید ارزهای دیجیتال می داند. در این استراتژی به جای اینکه معامله گر تمام روز پشت مانیتور بنشیند، با استفاده از تحلیل های بنیادی و تکنیکال قدم به بازار می گذارد و خرید و فروش می کند‌. با آموزش رمز ارزها و گذراندن دوره های آموزشی هر معامله گری می تواند با موفقیت ترید سویینگ انجام دهد.

پیج اینستاگرام استاد آدام مرادی(کلیک کنید)

داشتن شناختی نسبی از مدرس در هر زمینه ای و برای هر هنرآموزی همیشه مورد سوال و دغدغه است و بدون دانستن شرحی از تجربیات، ایجاد اعتماد به سختی شکل خواهد گرفت.

استاد آدام مرادی بیش از پنج سال است که بازار های مالی ورود کرده است در طی این سالها تجربه تلخ ضرر های بسیار سنگینی را دارد . به گفته او “ آن زمان ها اینستاگرام و شبکه های اجتماعی به این گستردگی نبود و استادی در این زمینه پیدا نمیشد ، به سختی میتوانستیم استادی در این زمینه پیدا کنیم و اطلاعات بسیار پراکنده بود به همین علت بهای آموزش را با آزمون و خطا و ضرر پرداختم “

آدام مرادی در حال حاضر در سایت اوآموز مشغول به تدریس دوره های آموزشی ارزهای دیجیتال است و یکی از تحلیلگران حرفه ای بازار ارزهای دیجیتال محسوب می شود و با استفاده از پکیج های آموزشی ارزهای دیجیتال ایشان هر کسی می تواند تبدیل به معامله گری موفق در این بازار اقتصادی پرتلاطم شود.

 


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آموزش ارزهای دیجیتال آدام مرادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۱۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند

حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضمن تبریک روز استاد اظهار کرد: اولین معلم بر اساس آموزه‌های معرفتی، دینی و قرآنی خداوند است.

وی افزود: پیامبر خودشان را معلم می‌دانند، معلمان باید این ویژگی را حفظ کنند و با ابعاد مختلف شخصیتی که دانشجو را پرورش می‌دهند، بتوانند ارتباط و شان را در دل دانش آموز بنشانند؛ چرا که به این امر بیش از گذشته احتیاج داریم و در این مسئله مهم‌ترین نقش را معلمان دارند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 
حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: معلمان با وجود مشکلاتی که خارج از مدرسه و دانشگاه دارند و ذهنشان را درگیر کرده است، اما نباید هیچ زمانی از ایجاد امید و نشاط و آموزش و هیجان کلاس غافل شوند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: هر چه اثر معلم در متعلم بیشتر باشد، بزرگی یک معلم را می‌رساند، برخی از معلمان ممکن است محتوای آموزشی را خوب منتقل کنند، اما در حوزه‌های دیگر اثر کمتری بگذراند. اما معلمی که علاوه بر تدریس تخصص خود به ارائه آموزه‌های زندگی هم می‌پردازد باعث ایجاد علاقه به درس در دانش آموز و دانشجو و شکل گیری ارتباط میان آنها با خداوند، جامعه، خانواده، امید به آینده، افزایش اعتماد به نفس و شجاعت و جسارت خواهد شد.

حجت الاسلام رستمی گفت: مجموعه‌های مختلف مدیریتی، سیاستگذاری، قانون‌گذاری، ارکان جوامع، جریان رسانه ها، گروه‌های فرهنگی و مرجع باید به بحث تکریم شهر معلم توجه کنند. به نظرم در این موضوع اگر آموزش و پرورش را آینده کشور بدانیم، باید گفت معلمان آینده سازان کشور هستند. هر کسی خارج از بدنه آموزش و پرورش به این موضوع توجه کند و مسئولیت خود را بشناسد، بداند که نقش دهی و فرصت دهی به معلم همان فرصت دهی به آینده سازی کشور خودش خواهد بود.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: از ۵ سالگی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به مدرسه رفتم، برادر بزرگ‌تر بوده در کردستان عراق شهید شد و قبل از مرگشان به بنده سرود خمینی‌ای امام را یاد داد، در آن زمان معلمی به نام آقای نوروزی داشتیم که در اوقات فراغت بنده را صدا می‌زد و می‌گفت رستمی شعر خمینی‌ای امام را بخوان، پس از پایان سرود نمره ۲۰ را که آن زمان برایمان خیلی ارزشمند بود می‌گرفتیم.

حجت الاسلام رستمی گفت: انسان در هر مقطعی از زمان دارای معلم است، حتی دوره‌ای پدر و مادر هر فردی به عنوان معلم محسوب می‌شوند. در آن زمان آقای گل محمدی معلم ابتدایی درس علوم بندت بودند، اما قواعد نماز را هم یاد می‌دادند و با توجه به اینکه ۴۰ سال از طلبگی بنده گذشته، اما همچنان نکات نمازی که ایشان فرمودند را به یاد دارم.

وی در پایان اضافه کرد: امام راحل به نوعی آموزه‌های تربیتی و جریان ترقی که در کشور راه انداختند، نسل ما به عنوان معلم می‌تواند به آن ارزش‌ها افتخار کند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان
  • پتانسیل ایران در استخراج رمزارز از گاز فلر